Rezervasyonlarınız İçin ;
+90 312 498 21 21
+90 555 800 92 61
DutchEnglishRussianTurkish

Spor & Eğlence

30.07.2021
1 görüntülenme
Spor & Eğlence

Açıkhava spor tesislerimizde; mini çim sahada futbol, basketbol, voleybol, tenis kortu ve masa tenisi gibi aktivitelerin yanı sıra, olta balıkçılığı yapabileceğiniz ve teknenizi bağlayabileceğiniz iskelemizde mevcuttur.

Havuz; 7×17 m büyüklüğünde, 150-180 cm derinliğinde açık yüzme havuzumuz yüksek kalite ve sirkülasyonda bir arıtma sistemi ile temizlenmektedir.

Mikrobiyolojik ve biyokimyasal testlerle belirli periyodlarla denetlenen havuzumuz en temiz ve hijyenik koşullarla hizmete sunulmaktadır.

Havuz çevresindeki uygun dizayn, soyunma kabinleri, güneşlenme olanağı ve yiyecek içecek sunumları havuz keyfinizi arttırmaktadır. Havuzumuz, yaz sezonu boyunca, her gün saat 10:00 – 18:00’ e kadar kullanımınıza sunulmaktadır.Ayrıca kağıt oyunları, okey, tavla, satranç vb oyunlarla keyifli zaman geçirebileceğiniz salonumuz da sizlerin hizmetindedir.

SPORTING FACILITIES

Outdoor sport facilities, mini-turf football field, basketball, volleyball, tennis courts and activities such as table tennis available.

Boat angling is also available offering a scaffold.7 x17 m in size, an outdoor swimming pool depth of 150-180 cm cleaned with a water treatment system is of high quality and circulation. It is also controlled with microbiological and biochemical tests in clean and hygienic conditions.

It is designed with changing rooms and sun bathing facilities that increase the opportunity and pleasure of food and beverage presentations.

Swimming pool Is available in summer season , between 10:00- 18:00.Parents have also the opportunity to play Darts, Backgammon, Chess, Playing cards, in a lovely environment where they can spend a pleasant time.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN